Σίτες

Η Απόλυτη Λύση για Άνεση, Προστασία και Στυλ

Το καλοκαίρι, με τις ζεστές ημέρες και τα ξεκούραστα βράδια, είναι η εποχή που αγαπάμε όλοι. Ωστόσο, αυτή η εποχή φέρνει επίσης τους ενοχλητικούς επισκέπτες – κουνούπια, μύγες και άλλα έντομα που απειλούν την ηρεμία και την άνεσή μας. Για να απολαύσουμε το καλοκαίρι χωρίς αυτές τις ενόχλησεις, οι σίτες αποτελούν την τέλεια λύση.

Alumasters - Σίτες παντός τύπου

Στην εταιρία μας, Alumasters, κατανοούμε τη σημασία της προστασίας και της άνεσης στον χώρο σας. Γι’ αυτό προσφέρουμε μια ποικιλία από σίτες που συνδυάζουν λειτουργικότητα και στυλ, διασφαλίζοντας την απρόσκοπτη απόλαυση του καλοκαιριού.

Κατηγορίες Σίτας

Επιλέξτε τις σίτες μας για να απολαύσετε το καλοκαίρι σας χωρίς ενοχλήσεις. Είναι η απόλυτη λύση για προστασία, άνεση και στυλ.

Συρόμενες Σίτες

Οι συρόμενες σίτες είναι εξαιρετικά ευκολόχρηστες και ιδανικές για μεγάλα
παράθυρα και μπαλκονόπορτες. Σας επιτρέπουν να διατηρείτε τον έλεγχο του αερισμού και της φωτεινότητας με άνεση.

Πλισέ Σίτες

Οι πλισέ σίτες συνδυάζουν την εκλεπτυσμένη εμφάνιση με τη λειτουργικότητα. Είναι ιδανικές για παράθυρα διαφορών σχημάτων και σας προστατεύουν από ενοχλητικά έντομα.

Κάθετης Κίνησης Σίτες

Οι σίτες καθετής κίνησης αποτελούν αξιόπιστη λύση προστασίας για παράθυρα και πόρτες. Είναι εξαιρετικά ανθεκτικές και εύκολες στη χρήση.

Οριζοντίας Κίνησης Σίτες

Οι σίτες οριζοντίας κίνησης είναι ιδανικές για μεγάλα ανοίγματα, όπως στις πόρτες εξόδου σε κήπο ή μπαλκόνι. Προσφέρουν προστασία από ενοχλητικά έντομα και αέριο αερισμό.

σίτες για Κατοικίδια

Οι σίτες για κατοικίδια ειναι ιδανικές για τους μικρούς μας φίλους καθώς ειναι ανθεκτικές στα σκισίματα.

Σταθερά Τελάρα

Είναι ιδανικές για παράθυρα καθώς αποτελούν μόνιμη λύση  και ευκολία στην αντικατάσταση.

Πλεονεκτήματα Σιτών

Οι σίτες προσφέρουν ανεκτίμητη προστασία και άνεση. Επιτρέπουν τη διατήρηση σταθερής θερμοκρασίας, προστατεύουν από την υδατοστεγανότητα και αεροπερατότητα, αντέχουν στην ανεμοπίεση και προσφέρουν τη δυνατότητα εύκολου αερισμού.

Επισκευή Σίτας

Στην Alumasters, κατανοούμε ότι η σωστή συντήρηση είναι απαραίτητη για τη διατήρηση της απρόσκοπτης λειτουργίας των σιτών.  Αναλαμβάνουμε την επισκευή σίτας πλισέ και κάθετης, αντικαθιστώντας φθαρμένα πανιά και κορδόνια για να διατηρήσετε την απρόσκοπτη προστασία και άνεση στο σπίτι σας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας